ΤΜΗΜΑ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΜΑΣΤΟΥ

Η ομάδα μας

 • ΤΣΙΩΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

  Γεννήθηκε στο Λονδίνο, Μ.Βρετανία. Εισήχθη και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, Ακολούθησε ειδικότητα Μαιευτικής-Γυναικολογίας και διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μεταδιδακτορική εξειδίκευση στην πρόληψη-διάγνωση, χειρουργική και επικουρική θεραπεία των παθήσεων του μαστού στο Joint Center for Radiation Therapy (JCRT) -Harvard Medical School. Διευθύνει το τμήμα παθήσεων μαστού στο κέντρο «Μητρότητα-Υγεία» και τη Β' κλινική Μαστού του νοσοκομείου «ΜΗΤΕΡΑ».
 • ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  Εισήχθη και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθησε ειδικότητα Παθολογοανατομίας-Κυτταρολογίας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Εξειδικεύτηκε στην κυτταρολογική διάγνωση παρακεντήσεων στο St.Mary’s Hospital London UK. Είναι αναπληρωτής διευθυντής του παθολογοανατομικού τμήματος του νοσοκομείου «Υγεία».
 • ΚΑΡΑΛΗ ΚΑΤΙΑ

  Εισήχθη και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στον τομέα της μοριακής ιατρικής και γενετικής στο Children’s Hospital, Harvard Medical School. Διευθύνει ερευνητικό εργαστήριο στο «Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών» της Ακαδημίας Αθηνών.
 • ΦΩΤΕΙΝΗ - ΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

  H Φωτεινή -Τινα Κωνσταντίνου σπούδασε Βιολογία και Naturopathic Ιατρική στον Καναδα. Εχει πιστοποιηθεί απο το σώμα των Naturopathic Ογκολογων (FABNO) Στο νοσοκομείο Υγεία διευθύνει Ιατρείο που υποστηρίζει ογκολογικούς ασθενείς στο χειρουργείο, ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία σε σχέση με την διατροφη, αλλαγές τρόπου ζωής και εναλλακτικές φυσικές θεραπείες.